Japonská masáž obličeje Tanaka

Ověřený recept na omlazení? Japonská masáž obličeje Tanaka opět středem pozornosti. 

Jak vyzrát na povadlé kontury obličeje? Jak na zpomalení stárnutí? Není to až tak těžké. Stačí se podívat do minulosti na lety prověřený recept. Japonská masáž obličeje Tanaka odstraní otoky, rozzáří pleť a zabrání vzniku vrásek.

Taky se ráno v zrcadle nepoznáváte? Ranní opuchlý obličej má pramálo společného s naším běžným vzhledem. U někoho to vyřeší make-up, další zkouší pleťové masky a někteří z nás jdou i dál – injekce s botoxem anebo plastické operace se stávají běžným prostředkem návratu k mladistvému vzhledu. A přitom existují i další možnosti. Méně nákladné, méně invazivní a navíc naprosto přirozené a lety ověřené.

Japonská kultura stravování je již staletí známá svým pozitivním vlivem na zdraví. Japonské zvyky v péči o tělo a krásu jsou také obdivuhodné. Jistě jste si všimli, že japonské ženy stárnou s noblesou, nemají žádné vrásky a mají krásnou hydratovanou pleť. Není to dáno pouze genetikou a zdravou stravou, popř. slunečníky, které tak s oblibou používají. Japonské ženy kromě zdravé stravy a ochrany před slunkem využívají účinků japonské obličejové masáže Tanaka.

Obličejová masáž Tanaka - účinky jsou patrné již za dva týdny

Místo maskování problému se stárnutím obličeje vyzkoušejte Tanaku, která pomůže zpevnit kontury obličeje a dosáhnout tak mladistvého a svěžího vzhledu. Masáž stimuluje lymfatické uzliny v obličeji a urychlí odbouraní přebytečných tekutin a toxinů. Jemným rozehřátím a přecvičováním obličejových svalů vytlačíte toxiny a tuky prostřednictvím lymfy před uchem a odstraníte je z tváře.  

Videoukázku obličejové masáže Tanaka pro vás připravila dlouholetá lektorka obličejové gymnastiky Ivetka Štecová. Další cvičení a rady ohledně obličejové gymnastiky najdete na stránkách facefit.sk anebo antiage.sk. Zde najdete i kontakt na sociální sítě, na kterých se s vámi ráda podělí o své zkušenosti a lety ověřené postupy.

K obličejové masáži Tanaka používá kosmetické masážní svíčky VIVALU.

Možná už znáte běžné masážní svíčky, které se po zapálení promění v masážní emulzi. Jsou vhodné na klasickou relaxační masáž. Italská značka VIVALU ale posunula tento produkt na vyšší úroveň a vyvinula masážní svíčku se speciální recepturou, která je vhodná jak na masáž těla, tak i na ošetření pleti. A ne jednu, ale hned několik druhů. Každá z nich má jiné použití a jiné účinky.

Například kosmetickou masážní svíčku s himalájskou solí můžete použít na masáž s jemným peelingem, popřípadě kosmetickou svíčku s arganovým olejem na zpevňující masáž. Anebo kosmetickou svíčku s úžasnou vůní malin a revitalizačním účinkem doporučuje výrobce na liftingovou masáž.

A teď pár slov k používání kosmetických masážních svíček. Na masáž obličeje postačí minimální množství masážní emulze. Má bohaté hydratační a zvláčňující účinky. Kromě pravidelné masáže obličeje, kde můžete používat více druhů svíček dle účelu masáže, má kosmetická svíčka řadu dalších využití:

  • Péče o namáhané časti pokožky – lokty, kolena, paty. Vysoce hydratující emulze masážní svíčky pomáhají při regeneraci pokožky
  • Každodenní péče o tělo – je možné využívat masážní emulzi místo hydratačního tělového mléka – stačí minimální množství
  • Zklidnění podrážděné pokožky, například po depilaci
  • Péče o ruce
  • Masáž těla

Jakmile kosmetické svíčky vyzkoušíte, jistě najdete i další způsoby použití. Samozřejmě vždy dle návodů jednotlivých svíček – věnujte pozornost podrobným popisům produktů.

Svíčky jsou dermatologicky testované, ale nikoliv na zvířatech. Jsou z čistě přírodních surovin a na jejich výrobu se používá pouze energie z obnovitelných zdrojů.

Výhradním dovozcem a distributorem je firma la-griseo.cz.