Aromaterapie

Aromaterapie? Zde je návod, jak snadno přenést všechny výhody aromaterapie do každodenního života. 

Svět svíček nabízí jednoduchou a efektivní alternativu aromaterapie, aniž byste museli vynakládat přehnané náklady na exotické produkty. Svíčky jsou skvělé a snadno použitelné médium, zvláště vhodné pro zprostředkování aromaterapie v domácnosti a kanceláři. Je ale důležité, aby svíčky byly vysoké kvality a pocházely od výrobců, kteří zvolili správné přírodní suroviny, stejně jako primární bylinné produkty.

Zkušenosti Cereria Lumen vedly k výběru přírodních vosků (získaných z rostlin) a esenciálních olejů zvláště vhodných pro účely aromaterapie. S řadou nazvanou „l'essenziale“ Cereria Lumen poskytuje 3 přirozené cesty, které využívají konsolidované bylinné vlastnosti esenciálních olejů.

REGENERAČNÍ cesta na bázi esenciálního oleje extrahovaného ze sicilské pomerančové kůry.

RELAXAČNÍ cesta na bázi levandulového esenciálního oleje z ekologického zemědělství z Toskánska.

Program TONING na bázi mátového esenciálního oleje z Piemontu.

Stačí jen pár minut, abyste se postupně vtáhli do atmosféry svíček, které vás diskrétně zahalí svým aroma. Aroma svíčky stimulují smysly stejně jako aromaterapeutický produkt. Mezi výhody aromaterapie vyvinuté pomocí svíček najdeme snadné použití a navíc příjemnou atmosféru u plamene svíčky. 

Jednoduché výhody, které mají tendenci skrývat velmi důležitý aspekt více smyslového vnímání. Není náhodou, že mnoho škol jógy a meditace používá svíčky jako předmět pozornosti a přitažlivosti.

Řada „l'essenziale“ od Cereria Lumen vám umožňuje „hrát si“ s několika esenciálními oleji současně.

Esenciální oleje jsou ve skutečnosti velmi vhodné ke vzájemnému kombinování. Zapálení svíčky s mátovým olejem se svíčkou s levandulovým olejem zároveň zesiluje aromaterapeutický účinek olejů.

Další výhodou je snadné použití v různých situacích. Proč si na dovolenou nevzít své relaxační bio levandulové svíčky? Nebo si v kanceláři zapalte mátovou svíčku pro podporu koncentrace. A co tahle při večerní osvěžující koupeli zapálit regenerační pomerančovou svíčku a udělat si chvilku relaxace? To jsou některé z typických situací kdy je možné využít sílu aromaterapie a zpříjemnit si každodenní rutinu. Ale takových situací a příležitostí je mnoho. 

Třetí velkou výhodou řady „essential“ je doplnění o spreje a vonné difuzéry. Přirozená a bezprostřední vůně daná vyluhováním éterických olejů v rostlinném alkoholu se bude šířit interiérem celé dny. 

lumen_sprej_arancia