Přírodní vosk

Přírodní vosk Cereria Lumen

Všechny svíčky Cereria Lumen jsou vyráběny v Itálii v továrně v Seregno MB. Rodinný podnik s dlouholetou tradicí vytváří produkty, které potěší fanoušky kvalitních svíček a bytových vůní. Vždy nabídne ty nejlepší vůně a nejlepší přírodní suroviny dostupné na trhu. Příjemně překvapí designem produktů a kvalitou zpracování.

Cereria Lumen je společnost je od svého založení roce 1961 zaměřena na ruční výrobu v Opificio Cerario di Seregno v Itálii. Všechny vosky používané pro přípravu vonných svíček LUMEN ve skle a jiných nádobách jsou čistě z přírodních vosků. Neobsahují parafíny ani látky fosilního resp. ropného původu. Jsou čistě rostlinného původu a jsou biologicky odbouratelné.

V posledních letech se firma Cereria Lumen intenzivně věnovala zušlechťování exkluzivní směsi rostlinných vosků dostupných na trhu. Jedná se zejména o sójový vosk, řepkový vosk, kokosový vosk, palmový vosk a další vzácné rostlinné vosky. Jedinečná a originální směs vosků je tedy  výsledkem dlouholetého experimentování a umožňuje optimální rozptýlení parfému obsaženého ve svíčkách. Navíc zapálené svíčce umožňují hoření s čistým plamenem bez emisí a kouře z ropných derivátů.

Výhodou inovace byla možnost vytvořit směs přírodních vosků, která si oproti běžným voskům dokáže udržet vysoké procento vůně a zaručujíce spalování s optimálním teplem pro odpařování parfémů.

Všechny svíčky vyrobené v nádobách (sklenice, porcelán, terakota a další) se vyrábí s touto exkluzivní směsí rostlinných vosků. Velký prostor se dává sójovému a řepkovému vosku, které se velmi dobře „snoubí“ s esencemi a parfémovanými oleji. Tradiční svíčky jsou naproti tomu vyráběny ze směsi rostlinných vosků a rafinovaných parafinů bez benzenu. Vždy se používají přírodní bavlněné knoty a další rostlinná vlákna bez bělení chlórem a bez olova.

Žádný z materiálu anebo finálních produktů se netestuje na zvířatech a nepoužívají se suroviny živočišného původu. Výroba svíček LUMEN se tedy může pochlubit minimálním dopadem na životní prostředí. Probíhá v souladu s přírodou, s nulovou produkcí emisí CO2 pro udržitelný rozvoj a z čistě přírodních surovin. Značka LUMEN se i nadále intenzivně podílí na vědeckém výzkumu pro vývoj nových a bezpečných materiálů, surovin a produktů. LUMEN se hlásí k tradiční italské řemeslné výrobě svíček s důrazem na kvalitu a detail, v které hrdě pokračuje. Výsledkem jsou ručně vyrobené vysoce kvalitní produkty se značkou "made in Italy".  

Užijte si chvíle pohody a relaxace s produkty Cereria Lumen :)

prirodni_vosk_lumen_